1. Help Center
  2. Onlineförsäljning

Kan jag sälja fordonstillbehör i samband med att jag säljer el bil online?

Ja. För att lägga till ett eller flera fordonstillbehör behöver du logga in i Wayke Dealer och klicka på fliken "Marknadsföring" och sen "Tillbehör". Klicka sedan på "Lägg till tillbehör" uppe i högra hörnet. Du får sedan välja om du vill lägga upp ett originaltillbehör eller ett eget tillbehör. Vissa tillbehör ligger redan inne under "originaltillbehör" men hittar du inte ditt fordonstillbehör där kan du skapa upp ett eget tillbehör.

Fyll därefter i:

• Titel
  • Artikelnummer
  • Rubrik (kort beskrivning)
  • Beskrivning (längre beskrivning)
  • Modell och tillverkare av tillbehöret
  • Ladda upp logotyp
  • Ladda upp bild på tillbehöret
  • Välj URL till sidan du vill länka till som exempelvis beskriver tillbehöret mer
  • Ange länkens titel (tex. "läs mer här")
  • Ange pris
  • Välj och fyll i vilka fordon som tillbehöret passar till
När du har fyllt i all information klickar du på "spara" uppe i högra hörnet.

Klart!

Instruktionsfilmen nedan visar hur du gör.