Hur ändrar jag status på min annons?

Du går in på annonsen det gäller och klickar på "annonsstatus - ändra" till i höger.

Där väljer du mellan:

• Ej publicerad - din annons är dold
  • Publicerad - annonsen ligger ute till försäljning
  • Såld - har du sålt bilen markerar du den som såld
  • Borttagen - Här listar vi bilar under en kort period efter det att ni som handlare har tagit bort annonsen. Detta utifall att annonsen är borttagen av misstag. Annonserna försvinner härifrån automatiskt.

En annons blir arkiverad direkt när den sätts som "borttagen". Efter 16 dagar som annonsstatus "såld" blir även den annonsen arkiverad. När en annons blir arkiverad kan man inte göra den aktiv igen. En ny annons måste då skapas.