Hur avaktiverar/aktiverar jag notiser?

Önskar du att avaktivera eller aktivera notiser gör du detta inne på din kundprofil i Wayke Dealer.

1. I vänstra menyn, längst ner, klickar du dig in på din ikon, antingen visas dina initialer här eller din profilbil.  Välj "Profil inställningar".

2. Klicka dig in på "notifieringar". Här kan du välja vilka notiser du önskar ha påslagna eller avslagna. Dessa inställningar gäller endast för den anläggningen och den användaren som du är inloggad på när du gör dina ändringar.