1. Help Center
  2. Konsumentköplagen - Wayke webinar november 2023

Betyder det att ni tvättar bort felaktigheterna automatiskt om jag använder Wayke som facit på alla mina annonser då?

Om man, som många av våra kunder gör, använder Wayke Dealer som publiceringsverktyg och facit i samband med annonsering så kommer vi “tvätta” bort friskrivningar i utrustningslistan som kan strida mot gällande lagstiftning. Dock ska man som användare vara medveten om att det inte är ett 100% skydd mot att felaktiga eller i vissa fall olagliga friskrivningar kan komma med i en annons. När det kommer till lång beskrivning så tillämpas enbart regelverket på Wayke.se. Det vill säga felaktiga friskrivningar som kan strida mot lagstiftning blockeras ej i vårt API vilket medför att dessa skrivningar då följer med i egna kanaler.