Publicera en annons som ligger som "borttagen från DMS"
Ligger annonsen som "borttagen från DMS"* i Wayke Dealer behöver ni publicera bilen på nytt i ert affärssystem. Bilen skickas då automatiskt till Wayke igen, och beroende på era inställningar annonseras den antingen automatiskt eller väntar på manuell hantering.
*DMS står för Data Management System, till exempel TACDIS, BytBil eller SAMS.
Tveka inte att höra av dig HÄR om du har några frågor.