Varför ligger min bil som arkiverad?
Era annonser arkiveras hos oss efter en viss period, för att frigöra utrymme för nya annonser och undvika överbelastning i systemen.
En bil arkiveras i tre fall:
- När status sätts till "Deleted/Borttagen" i Wayke Dealer.
- När fordonet tagits bort via DMS* och får statusen "DeletedFromDms".
- 16 dagar efter att fordonet fått statusen "Sold/Såld" i Wayke Dealer.
*DMS står för Data Management System, till exempel TACDIS, BytBil eller SAMS.
Ett arkiverat fordon går inte att göra aktivt igen. Vill ni annonsera samma fordon igen duplicerar ni istället den arkiverade annonsen. Läs hur du gör i Kan jag duplicera en annons?
Tveka inte att höra av dig HÄR om du har några frågor.